Vila


Vila predstavlja ženski deo vaše svesti, koja u sebi sadrži sve najbolje osobine koje ženska energija može da ima, i ona se nalazi u dobu kada prerasta uzrast devojčice, a još nije postala žena.

Za razliku od Unutrašnjeg Deteta koje je iskričavo, bezbrižno, puno radosti i slobode, Vila u sebi sadrži snop mnogo mirnijih, ali i dubljih emocija. U njoj postoji i odredjena nota sete, blagi žal zbog prerastanja detinjstva i nagoveštaj da u budućnosti život neće uvek biti blag prema vama. Vila je u potpunosti oslobodjena seksualnosti i sve napetosti koju ona nosi sa sobom, i ako bi tražili neko drugo ime za nju, onda bi to bilo - Velika Sestra.

Sve ono što Unutrašnje Dete ne može da isceli, jer je izvan snopa njegovih energija, isceliće Vila.

Njena ljubav nikada nije nametljiva, niti je na prvi pogled jakog inteziteta, ona je blaga, ali zato seže u dubine vašeg bića i čisti čak i one najranije i najbolnije traume. Zato, ispružite ruke i nežno je prihvatite u zagrljaj, dopustite da njena Ljubav, Dobrota, Požrtvovanost, Plemenitost i Sažaljenje dodirnu i najskriveniji kutak vašeg bića.

Volite je, jer ona (za razliku od Unutrašnjeg Deteta) ne zahteva mnogo ljubavi, poštujte je jer joj to godi i budite pažljivi prema njoj, jer ona je možda i najvredniji deo vašeg bića - ne zahteva ništa, a toliko toga vam pruža.

Ako je potpuno odbacite, čak ni tada se neće ljutiti na vas - jednostavno će utonuti u dubok san, čekajući da je se setite.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice