...

Šta ste prvo ugledali na ovoj slici?

SRCE koje izaberete otkriće vaše mesečne tajne za mesec oktobar

SRCE koje izaberete u nastavku teksta će Vam precizno predvideti kakva ljubavna sudbina Vas očekuje. Samo jedno od njih ne nosi baš lepe vesti. Zato okušajte svoju sreću i pripremite se za veliko saznanje. Ukoliko izaberete ono što donosi lošu sreću, nemojte se previše razočarati.

SRCE #1

SRCE koje izaberete, a u vašem slučaju je to pod brojem jedan. Izborom ovog srca, jako je važno da ostanete pozitivni. Baš zato što Vaša ljubavna sudbina ne predviđa neku ljubav tokom ovog meseca. I dalje ćete se osećati usamljeno u određenim trenucima. Ali nećete gubiti svoju pozitivnu energiju.

SRCE #2

SRCE koje izaberete, a u vašem slučaju je to pod brojem dva. Ukoliko ste izabrali ovog lopova koji krade srce, u ljubavi ste jako pohlepni. Želite svog partnera samo za sebe i ne dozvoljavate da ga iko drugi i dotakne, niti razgovara. Plašite se da bi mogao da se zaljubi u drugu osobu i Vas ostavi.
A to je Vaš najveći strah ikada. Trebalo bi malo da popustite, jer sa tim vezivanjem možete samo da ga izgubite. Neka i on malo diše. Niko nikada nijednu prevaru nije mogao sprečiti na taj način. Jednostavno ako vam ne ide, to se mora desiti kad-tad.

SRCE #3

SRCE koje izaberete, a u vašem slučaju je to pod brojem tri. Dva zaljubljena srculenceta su Vaš izbor. Definitivno će mnogi pasti na ovo dvoje medenih i zaljubljenih. Oboje su se pretvorili u srce od tolike količine ljubavi. A tako ćete i Vi sa svojim partnerom. Ukoliko ste zauzeti onda će vaša ljubav postati još jača i veća, nego ikada pre.
Provodićete zajedničke trenutke u kojima vašoj sreći neće biti kraja. Partner će biti presretan što ga obasipate tolikom ljubavlju i pažnjom, pa će Vam uzvratiti istom merom. Voleće Vas i poštovati kao što niko do sada nije.
Bićete njegova posebna princeza ili kraljica, zavisi da li ste mekana dušica ili ipak malo opasni. Uglavnom, vaša ljubav će sve više cvetati i pretvoriti se u nešto veće, možda čak i brak.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice