...

Šta vas čeka do Nove godine?

ANĐEO ili ĐAVOLAK, Vaš izbor otkriva šta Vas OČEKUJE DO NOVE GODINE!

Pretpostavite da su prikazane dve žene, jedna koja čita knjigu na krevetu i druga sređena u haljinici. Postoje neki detalji koji mogu otkriti ko je tačno vukodlak od njih dve. Ali postoji čak i mogućnost da je slika samo trik, i da je vukodlak ona na koju bi ste najmanje posumnjali. Čitajte dalje i saznajte u nastavku teksta od Vašeg izbora ANĐEO ili ĐAVOLAK i šta to znači za vašu budućnost.

ANĐEO #1

Ništa nije važnije od ljubavi kraj osobe do koje Vam je stalo. Stoga, sudbina Vas odlučuje nagraditi ljubavlju koja je oduvek bila posebna. Stoga, ukoliko postoje bilo kakva osećanja između vas, ispoljite ih. Život je zaista suviše kratak da bi pružao milion šansi i prilika. Ona koja Vam se pruži u pravom trenutku, zgrabite je i uživajte u svakom trenutku kraj onog koga volite. Sigurni smo da u Vašem životu postoji ljubav koja se završila naglo i bez pravog kraja.

Ne propuštajte prilike da radite ono što želite. Sudbina za Vas ima samo najbolje trenutke sreće i ljubavi. Kakva god osećanja da ta osoba probudi u Vama, nemojte se ustručavati da ih uzvratite istom merom. Pripremite se na dane za pamćenje. Moguće u Vaš život sudbina ubaci osobu sa kojom ste ostali u lošim odnosima posle raskida. Sada Vam stoga pruža priliku da to ispravite i da sve bude onako kako treba.

Naime, na Vama je kakva će osećanja ta osoba buditi u Vama. Ukoliko tu još uvek bude postojao bes, dajte vremena sebi i toj osobi. Najbolje stvari se dešavaju kada se tome najmanje nadamo. Stoga, pravi trenutak u kojem ćete shvatiti koliko Vam je ta osoba značila, će doći. Samo budite dovoljno strpljivi i apsolutno sve će doći na svoje mesto u pravo vreme. Sve se ispravi, pa i bivša ljubav.

ĐAVO

Na slici su slatki ANĐEO i ĐAVO, a Vaš izbor je đavolak. Vi ste po prirodi takvi da uvek težite ka posebnoj ljubavi kraj voljene osobe. Naime, osoba koju Vam kraj godine pošalje u život, nekada je bila Vaše sve. Razmislite dobro kakva sva osećanja je ta osoba budila u Vama. Ukoliko ste se kraj nje osećali živim, možda ta ljubav i dalje postoji. Život Vas nekada odluči iznenaditi nečim apsolutno neočekivanim. Nekada je to upravo povratak bivše ljubavi sa kojom bi mogli pokušati ponovo.

Neke osobe ipak ostanu mnogo dublje zabeležene u sećanju i životu, nego što možemo i zamisliti. Na Vama je samo da shvatite da li Vam ta osoba iz prošlosti i dalje znači. Ukoliko Vam znači i zavolite je ponovo isto, znajte da ste na dobrom putu. Vaša ljubav je onda jača od svega i može preći preko bilo kakvih prepreka. Pripremite se na iznenađenje koje Vas očekuje, kao i na to da šta god poželite, uradite. Imate svu slobodu da budete i radite ono što želite, niko nema pravo da Vam govori drugačije. Uživajte bez obzira na apsolutno sve oko Vas.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice