...

Odaberite leptira koji vas najviše privlači – On otkriva istinu o vašem odnosu!

Ovaj zabavan i tačan test analiziraće vaš odnos na najbolji mogući način. Pogledajmo kakav je vaš temperament i osobnost u vezi. Samo morate odabrati jednog leptira! Dopustite intuiciji da vas vodi.

Dakle, kojeg ste leptira odabrali? Pogledajmo šta to govori o vama!
Leptir A

2 16

Vi ste sretniji kada ste u vezi!

Analiza temperamenta: Vi niste neko ko slepo žudi za odnosom samo zbog događaja u vezi. Međutim, sretni ste i ispunjeni kada ste s nekim posebnim. Zabavno vam je doživeti posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osećaj stabilnosti donosi vam radost. Takođe mislite da nije zabavno živeti sam. Niste neko ko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.

 • Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere leptira B na ovom testu. • Leptir B

  Astrozmaj

  Nećete započinjati vezu ako niste uvereni da volite tu osobu!

  Analiza temperamenta: Stvarno ne volite razmišljati o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite biti u vezi samo da bi bili u vezi. Želite pronaći pravu ljubav s nekim. Nećete se obavezati sve dok ne budete potpuno uvereni da je ta osoba neko koga volite duboko. Sretni ste sami i osećate se ispunjeni svojim hobijima i interesima.

 • Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere leptira B i C na ovom testu. • Leptir C

  4 10

  Vi ste neko ko uživa u slobodi!

  Analiza temperamenta: Vi ste neko ko može živeti sretno sasvim sam! Međutim, niste neko ko kaže: "Nikada neću biti u vezi s nekim!" Razumete vašu slobodu i želju da budete sami. Vi ste nezavisna osoba pa ste prilično dobri u donošenju svojih odluka. Mislite da je vaše vreme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami! Ako ne pokušavate razmišljati o teškim delovima veza, moći ćete razmišljati o ljubavi i romantici u pozitivnijem svetlu!

 • Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere leptira C na ovom testu. • Leptir D

  1 16

  Stvarno želite biti u vezi!

  Analiza temperamenta: Stvarno želite upoznati nekog posebnog! Često se osećate usamljeno i osećate se sretnijim kada se možete osloniti na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na porodicu, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, porodicu, ljubav i brak. Sretni ste kada se družite.

 • Preporuka partnera: Vi ste neko ko se može prilagoditi bilo kojem partneru. Vi ste dobar slušalac i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere leptira A ili D na ovom testu.


  portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice