Nagrada
Art: Lazar F: Đerđ - Koje ste dete?

Da li ste inteligentna ili dobroćudna osoba?

Pogledajte fotografiju i prva stvar koju ugledate otkriva vašu ličnost. Da li ste inteligentna ili dobroćudna osoba? Optičke iluzije često se baziraju na našoj percepciji i pomoću njih otkrivamo naše srivene karakteristike. Zavisno od toga šta prvo ugledate na ovoj ilustraciji, otkrivamo vam kakva ste osoba i koje vas karakteristike najbolje opisuju.

Devojka

Ako ste prvo primetili devojku, vi ste osoba sa izvrsnim komunikacijskim veštinama. Uživate da komunicirate sa ljudima oko vas. Uz to, veliko zadovoljstvo dobijate iz činjenice da je oko vas puno smeha, volite kada su drugi srećni i zadovoljni.

Vi ste temperamentna i iskrena osoba, sa odličnim smislom za humor i sposobnošću da se nasmejete na svoj račun. Ljudi u vašoj okolini vole vas onakve kakvi jeste, najviše zbog toga što ste puni pozitivne energije. Uvek bi trebalo da verujete u svoje instinkte, osećaje i intuiciju, tako ćete najpre uspeti.

Voda

Ako ste prvo primetili vodu, vi ste inteligentna, dobro obrazovana osoba koja voli da uživa u životu. Ako postoji nesuglasica između vaših bliskih prijatelja ili ako nešto pođe po zlu, vi kao pravi mirotvorac intervenišete da biste sve pomirili.

Znate da tešite druge i uvek ste spremni da pomognete. Zbog toga vas drugi vole i cene.

Ribe

Ako ste prvo primetili ribe, vi ste dobroćudni i mirni. Odgovorna ste osoba, verujete u pošten rad i iskrenost. Uvek se trudite da iskoristite dan i nikada ne dopuštate da negativna energija ima veliki uticaj na vas.

Vi ste vrlo organizovana i odgovorna osoba. Imate izraženu samokontrolu, predanost i odlučnost. Imate izraženu ambiciju, želite da rastete i napredujete u životu. Zbog toga vas cene kolege i poslodavci. Vrlo lako stičete nove prijatelje, veze i poznanstva.


portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice