...

Da li si našla ljubav svog života?

Izaberi jedno srce
i ono će ti ukazati da li si našla svoju ljubav

SLIKA BROJ 1

Ti si šarmanta osoba koja zna šta želi od ljubavi, ali i si i neko ko mnogo bira. Vrlo teško se vežeš za jednu osobu. Naravno ti znaš da voliš, ali tebi veza više predstavlja obavezu, nego bilo šta drugo. Imala si u svom životu mnoge ljubavi koje su bile spremne sve za tebe dati. Ali ti si birala drugi put. Voliš da flertuješ, u tome si najbolja. Ali kada dođe do ozbiljne ljubavne veze tebe kao da uhvati neki strah. Previše je mogućnosti koje ti se pružaju, a koje ti ne želiš da propustiš. Teško je tebe voleti, jer si iza sebe možda ostavila mnoga slomljena srca. Često težiš ka tome da osvojiš osobu koja je za tebe nedostižna. One koje bi tebe mnogo voleli brzo ti postanu neinteresantni. Ti ćeš u svom životu imati mnoge prilike da budeš voljena, ali se nećeš promeniti. Uvek će ti biti svađe ono do čega ne možeš doći. Na kraju ćeš ipak ostariti sama, jer mi se čini da ti ne znaš da ceniš osobe koje te iskreno vole.

SLIKA BROJ 2

Ti veruješ u ljubav kao retko ko drugi. Ljubav je za tebe sve u životu. Veruješ u pravu ljubav, onu iskrenu poštenu. U prošlosti nisi imala mnogo sreće u ljubavi, ali sada pored sebe imaš jednu divnu osobu koja nije kao tvoje bivše ljubavi. Sa tom osobom si pronašala svoj mir, i osobu koja te razume. Vaša veza je u početku bila pod velikim upitnikom. Neke osobe su se petljale u tvoj ljubavni život i nije ti bilo lako. Ali ti si zajedno sa osobom sa kojom si sad, svima dala do znanja da je to vaša veza, i da niko nema pravo da se u nju meša. Danas ste sretni, jer ste uspeli da izbacite sve negativne ljude iz vašeg života. Sad ja poretpostavljam da si u vezi. I trebalo bi da bude tako. Ali ako nije, ti najbolje znaš zašto je tako? Jer ti si upoznala ili mogla da imaš ljubav svog života, mada tebi to možda još nije sasvim jasno. Što pre je nađi i odluči se jer lako možeš ostati sama. Osoba sa kojom si (možda) sad je tvoj životni pratilac kroz dobro i zlo. Ta osoba za tebe čini sve, ali i ti za nju. To je uslov da ne budeš sama. Mnogo se volite, i vašu ljubav niko neće moći razvojiti.

SLIKA BROJ 3

Za tebe se može reći da si romatnična duša koja je još uvek u potrazi za ljubavi svog života i ti znaš gde treba da je tražiš. Tebe su mnogi želeli, ali ti si zajljubljena jednu osobu i nikome ne daješ prednost osim njoj. Vaši putevi su se davno sreli, ali umesto ljabavi rodilo se prijateljstvo. Vi imate mnogo toga zajedničkog, ali ti nikada nisi priznala svoja prava osećanja prema toj osobi. Plašiš se njegove reakcije, jer nisi sigurna kakva osjećanja ta osoba ima prema tebi. Ali uskoro se sve menja, ljubav tvog života će tebi priznati svoja osećanja. Ona je već dugo takođe zaljubjena u tebe, ali i nju je pratio strah da ti nemaš romantična osećanja prema njoj. Vi ste stvoreni jedno za drugo, tu nema dileme. Uskoro ćete postati ljubavi par, koji će biti sretan do kraja života. Eto ti ljubavi svog života, a da za to nisi ni znala.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice