Psihotest: Pustinja

Već danima putujete pustinjom. Umorni ste, a vode je sve manje. S vama su i ove životinje: krava, konj, lav, majmun i ovca.

Količina vode je ograničena - nedovoljno da biste vi i sve životinje na kraju izašli živi iz pustinje. No ako vodu uskratite sebi, nitko od vas neće preživeti.

Polako shvaćate, ako mislite izaći iz pustinje, moraćete da donesete tešku odluku. Da bi ostali preživeli, jednu od životinja moraćete ostaviti.

Koju ćete životinju ostaviti u pustinji?

Dobro, ostale su još četiri životinje. Sunce peče! Čini se da nema kraja. Oko vas samo pesak. Voda nestaje brže nego što ste planirali. Dolazi vam do glave, da biste preživeli, trebate ostaviti još jednu životinju.

Koju?

Preostale su vam tri životinje. Hodate, hodate, hodate... Vrućina, vrućina, vrućina... Katastrofa! Došli ste do oaze koju ste toliko dugo tražili, no ona je presušila! Nemate drugog izbora nego da ostavite još jednu životinju.

Izaberite.

Preostale su vam još samo dve životinje. Marširate kroz užarenu pustinju. Kraj vaših patnji je blizu, u to ste sigurni. Nažalost, još ste sigurniji da vode nema za troje. Pustinju možete napustiti samo s JEDNOM životinjom.

Izaberite koja će preživeti uz vas?portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice