...

Kažu da je sudbina zapisana u dlanovima - hajde da proverimo

Koju ste sliku prvu videki i saznajte šta Vas to USKORO OČEKUJE!

Jedna od slika je znak ogromne srece, ali nije svaka onako kako izgleda. Zato pazite ta birate, ali birajte srcem. Samo ono će Vam pokazati pravi put i ono što Vam zaista treba u životu. Vaša SUDBINA JE ZAPISANA, zbog toga je ovo jedan veoma precizan test…

DLANOVI #1

Izborom ovih dlanova koji drže cveće, ustvari ste podsvesno izabrali ono što Vam duša želi. A u Vašem slučaju je to lepša budućnost. Vama ne trebaju pare, niti skupa oseća i vile, Vama treba samo miran život. Shvatili ste da se sa novcem ne može baš sve kupititi. I to ste naučili na jedan teži način. Zato je sada sve što želite ustvari da imate miran život.

Važni su Vam prijatelji, porodica i voljena osoba. Za njih ste spremni uraditi bilo šta, zbog toga se tako borite u životu. Sve što imate stekli ste sa svojih 10 prstiju. Zbog toga će sudbina da Vas nagradi sa jednom lepom vešću koju će te uskoro dobiti. Bićete najsretnija osoba na svetu kada je saznate. Zaslužili ste da budete sretni, zato uživajte.

DLANOVI #2

Imali ste jako teku ljubavnu prošlost, i ne želite da se to ikada ponovi. Međutim, nikada niste odustali od ljubavi bez obzira na sve. Vaše srce je u svakom trenutku spremno da voli i da bude voljeno. Priželjkujete da pronađete svoju sreću u ljubavi, jer to Vaša duša želi. Poslušali ste njen glas i izabrali ovu sliku, i dobro je što jeste. Kada srce i duša nešto žele onda je to prava stvar.

Mnogo ste propatili i uvek se borili za svoju sreću, ali retko kad ste je imali. Ali zato što ste zadržali tako dobro i divno srce sudbina će Vas jako lijepo nagraditi. Dobićete ispunjenje Vaše želje i to jako brzo. Možda to bude nova osoba a možda i neko koga već znate. Uglavnom, među Vama će da se rodi jedna jako lepa ljubavna priča.

DLANOVI #3

Mnogo ste u životu štedili, ali nikada niste uspeli. Bilo je tu i prevaranata koju su Vas zeznuli, bliskih ljudi koji svoje poznajmice nisu vraćali. Dizali ste čak i kredite i pozajmice kako bi izašli iz svog minusa. Ali samo bi ste još više pali ispod pozitivne nule. Imate osećaj da koliko god se borili nema nikakve koristi. Ali nemojte pasti u depresiju, znajte da novac ne kupuje sve.

Sudbina Vam šalje zadatak da pogledate oko sebe i shvatite šta imate. Na čemu ste to zahvalni što imate? Budite otvorenog uma ne razmišljajući o svojim dugovanjima. Okrenite se ljudima koje volite i koji Vas vole i doživite tu istinsku sreću sa njima. Tek kada to uradite Vaša želja će se ispuniti i dobićete šansu za novi i bolji početak.

Nadamo se da ste uživali u ovom malom testu budućnosti, i da ste pronašli što ste tražili. Žao nam je ukoliko smo Vas razočarali, ali u životu morate nekad proći i loše. Pa tek onda da Vam dođu lepši dani.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice