...

Šta ste prvo ugledali na ovoj slici

Odgovor na ovo pitanje će vam pokazati KO STE U STVARI!

Ovaj jednostavan test dokazuje da svaka osoba, gledajući istu sliku, može obratiti pažnju na nešto sasvim drugo, nešto što drugi neće primetiti. Prvo što vidite na ovoj slici otkriće koja je vaša vodilja kroz život, kako njime putujete i što želite.

Panter

Perfekcionizam je vaše srednje ime. Možete rešiti sve probleme s kojima se većina ljudi ne može nositi. Čak se može reći da u tome uživate. Pripadate ljudima koji čvrsto stoje na zemlji. Ne verujete u sreću, dobro znate da je čovek sam kovač svoje sudbine. Znate da će vaš život biti onakav kakav sami napravite. Radite marljivo i pošteno kako biste dobili ono što želite. Nije vam neugodno što imate velike nade za sebe i tu se ne zaustavljate. Dobra ste i nežna osoba.

Ptica

Vi ste vrlo ljubazna osoba. Volite ljude i brinete o svom odnosu s njima. Drugi vas vole, jer se u vašem društvu osećaju ugodno. Mir je vaša snaga. Odlična strana je ta da se možete kontrolisati u bilo kojoj situaciji. Imate beskrajno strpljenje, pa tako pripadate empatičnim, osetljivim i obzirnim ljudima. Volite decu i životinje. Žensko lice
Pripadate ljudima koji najviše cene jednostavnost. Ne volite komplikovati svoj život. Svet je za vas uvek crno-beli. Odlučna ste, iskrena i izravna osoba. Nikad ništa ne skrivate i ne radite ništa iza leđa drugih ljudi. U srcu ste osetljiva osoba i bojite se izgubiti one koje volite. Pokušavate biti logični i racionalni, ali nikad ne odbacujete ono što vam govori vaše srce.

Pejzaž

Odlikuje vas neobična intuicija. Imate šesto čulo koje vam omogućava donošenje boljih odluka. Uvek sledite poziv svog srca. Vrlo ste emotivna osoba. Optimist ste i imate pozitivan pogled na svet. Možete videti dobro u bilo kojoj situaciji. Zračite toplinom i radošću. Odličan ste slušatelj i znate kako utešiti ljude.

portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice