Reci mi koje voće voliš – reći ću ti kakav si

voce

Imate li svoje omiljeno voće? Velike voćne kupove, sočne salate, suvo, zamrznuto, slatko, božansko voće? Da li ste veseli, vitalni i kreativni? Verujete li da su ove dve stvari povezane? Hrana ima na vas veći uticaj, nego što mislite. Hrana ima simbolično značenje, koje govori o vašoj ličnosti.

Voće, eliksir života

Voće simbolizuje želju, plodnost, izobilje i radost življenja. Ljubitelji voća su hedonisti, koji svakim zalogajem osećaju lepotu života i zato su veseli, vitalni i energični...

Sve ove prednosti se mogu dobro iskoristiti, pa su najčešće i uspešni (ako nisu izuzetno lenji), a pored toga su i dobri prijatelji i životni saputnici. Omiljeno voće, dakle, govori o različitim karakteristikama ličnosti.

Odaberite svoje omiljeno voće i pročitajte kakvi ste:

Jagode

Ljubitelji jagoda su iskreni sagovornici i dobri slušaoci, ali im ponekad manjka smisla za humor, pa mogu u nekim situacijama delovati preozbiljno. Muškarci se brzo odlučuju za ljubav, ali se isto tako brzo i “hlade”, a žene su najčešće neodlučne, te se može se desiti da dugo čekaju na "onog pravog".

Jabuka

Ako najviše volite jabuke, verovatno držite do staromodnih životnih principa, a šta god da radite ste brzi, spretni i puni energije. Ljudi vas iskorišćavaju, jer ste preterano dobri i predusretljivi, ali i puni samopuzdanja. U ljubavi ste realni i “na zemlji” i teško će se desiti da potpuno “izgubite glavu”.

Breskve

Ljubitelji bresaka imaju visoke kriterijume pri odabiru prijatelja, ali kada ih jednom izaberu, ostaju im odani za ceo život. U ljubavi su zahtevni, ali i dobri supružnici i odgovorni roditelji. Ako im poslovni svet pruži priliku da se iskažu i okolnosti budu na njihovoj strani, u svojoj profesiji postaju vrlo uspešni.

Kajsije

Ako spadate u obožavaoce ovih sočnih plodova, imate jako dobar nos za posao. Ako ste uz to i druželjubivi i spretni u komunikaciji, uvek ćete biti na čelu nekakve grupe i večito okruženi prijateljima. Partnera postavljate na visoko mesto među svojim životnim prioritetima, tako da nemate teškoća sa traženjem životnog saputnika.

Pomorandže

Pomorandže vole skromne i izuzetno vredne osobe. U ljubavi pasivne i racionalne, ali se u krevetu pretvaraju u prave tigrove. Ljubitelji pomorandži imaju izuzetno jak seksualni naboj, tako da ih ljubav brzo iscrpljuje.

Banane

Ljubitelji banana su pre svega strpljivi i izdržljivi. Najviše daju od sebe, kada su postavljeni pred teške zadatke i zahtevne projekte. Kada pronađu pravog partnera, zaljubljuju se “do ušiju” i vrlo je verovatno, da će ta ljubav trajati večno. Pošto su vrlo prijatni i zanimljivi, često su upravo oni zaslužni za dobru atmosferu u društvu.

Višnje

Ako su vaše omiljeno voće višnje, vrlo ste promišljeni i svakidašnjih životnih zadataka se često prihvatate sa zakašnjenjem. Zbog pomanjkanja smisla za humor i naginjanja ka stidljivosti u ljubavi ste često isuviše predvidljivi.

Smokve

Smokve vole razboriti i taktični ljudi, koje odlikuje i odlično pamćenje i izrazita polna moć.

Sve ove osobine ne ometa i ne usporava ni duboka starost.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice