Upravo oprana ili s prirodnom aromom?

Vole li muškarci više prirodnu aromu svoje žene ili podržavaju praksu da se dole žene moraju prati više puta dnevno?


I ginekolozi ženama savetuju da vaginu ispiraju što ređe.
Miris na ženu

Sve popularniji američki naucnik, Mehmet Oz, uzburkao je javnost izjavom kako preterano često pranje vagine nije najzdravije. I kako mnogi muškarci obožavaju svoju ženu upravo zbog njenog prirodnog mirisa. Mnogi se muškarci zaklinju u prirodni miris svoje drage. Dakle, na miris što ga ispušta njeno telo. Na miris koji nije prikrivan raznim parfemima. Kako ne bi bilo zabune, ne govorimo o smradu i neopranoj ženi. Govorimo o tome da muškarac rado onjuši pravi miris svoje žene. Da se njegova žena ne parfimise neposredno pre seksanja ili pre odlaska na spavanje, te mu barem tada pokloni svoj prirodni miris. Što više, mnogi muškarci obožavaju miris svežeg znoja svoje žene. Znoja koji je nastao kao posledica kakve sportske aktivnosti ili, što je još bolje, tokom seksanja. Takav će muškarac svoju ženu milovati i nakon seksa, njuškati je i stavljati do znanja da mu se upravo takva, sa svojim prirodnim mirisima, najviše dopada. Mnoge muškarce znojne žene pošteno uzbuđuju. Posebno leti. Kada znojna žena ispod majice ne nosi grudnjak.


Mnogi muškarci obožavaju prirodan miris svoje najdraže.
Aroma vagine

Pre spomenuti doktor Oz u svojim savetima tvrdi kako takozvano duboko pranje vagine nije zdravo. Da određene bakterije, koje se tamo nalaze, tamo nalaze s razlogom, i da nije pametno njihovo ispiranje sapunom i vodom. Šta više, doktor Oz čak tvrdi da zbog preteranog pranja unutrašnjosti vagine može doći do njenog inficiranja, jer više nije zaštićena određenim vrstama bakterija. Ponovno se pitam, što se zapravo muškarcima sviđa? Da li im se stvarno više sviđa da vagina neprestano miriše na sapun, ili bi radije onjušili njen prirodni miris? Njenu pravu aromu, koja je u biti esencija svake žene. Kako opet ne bi bilo nesporazuma, ne govorimo o tome da žena mora muškarcu ponuditi zanemarenu vaginu. Govorimo o tome da mu ponudi vaginu koja nije izašla ispod tuša pre samo pet minuta. Dakle, vaginu koja ne miriši na sapun nego sama po sebi. Čini nam se da se žene ponekad previše opterećuju čistoćom svog međunožja, jer su uverene da će, ako ne budu sveže oprane, svojem muškarcu smrdeti. Naravno, pri tome zaboravljaju na strast koja zgrabi muškarca, a tada nedvosmisleno neće razmišljati da li je vagina bila oprana i namirisana pre tri minuta.

Žene, koje više puta dnevno ispiraju svoju vaginu, zaboravljaju da bi njihovi muškarci možda radije onjušili njen prirodan miris.

Neki muškarci vole da njuškaju stidne dlake

Doktor Oz je, inače prilično redovan gost Oprah Winfrey, među ostali zagovornik stidnih dlaka. Stidne se dlake, prema njegovom uverenju, među ženskim nogama nalaze s razlogom. Među ostalim, i zbog toga što se u njima skriva miris vagine, što muškarca prema njegovim rečima, snažno uzbuđuje. Za današnje vreme to je vrlo sporna izjava, jer svi znaju (stvarno?) da muškarci poslednjih godina žele područje vagine potpuno obrijano. Da li je doktor Oz malko zastareo ili moderni muškarci nemaju pojma o tome šta je to žena? Na to pitanje svako može odgovoriti kako hoće. Jednima se više dopada svež miris na sapun, a drugima prirodna vaginina aroma. Jedni pod ženskim pazuhom vole nanjušiti miris dezodoransa, dok drugi radije da osete miris svežeg znoja. U konačnici uopste nije važno što je kome draže. Važno je jedino to da svako dobije svoje i da svako nađe partnera koji mu odgovara.

I sad meni ostade nedoumica: da li se muškarcima stvarno dopada kada se njihova ženska naparfimise pre seksa i pre odlaska na spavanje ili ne?


portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice