Upotrebite strapon… Oboje!

Upoznajte upotrebljivost i nezaboravne užitke što ih pruža ovo nezamenjivo erotsko pomagalo .


Strapon možete uključiti u svoje intimne igre bez ikakvih zadrški.

On za nju

''Draga, trenutno mi stvarno nije do seksa''

Kako ni muškarcima nije uvek do seksa, bilo da je razlog u umoru ili nečem drugom, strapon je stvarno odlično rešenje zadovoljavanja seksualnih potreba raspoložene partnerke. Ako u nekom trenutku muškarcu nije do seksa, na svoje telo može, jednostavno i udobno, namestiti strapon, pri čemu svoj svoj penis gurne kroz prorez ispod vibratorova pojasa. Tako će, usprkos svemu, zadovoljiti svoju draganu i dovesti je do fantastičnog orgazma. Naravno, mnogi će se zapitati zbog čega žena ne bi jednostavno uzela vibrator i sama se pobrinula za svoj užitak. Odgovor je vrlo jednostavan. Upotrebom strapona zadovoljavanje seksualnih potreba partnerke uključen je i partner. Uz to, žena neće u sebi osećati samo vibrator, već i njegovo telo, što će joj pružiti osećaj pravog seksa. Muškarci, na strapon nemojte gledati kao na baterijski vibrator. S njime se ponašajte kao s vlastitim penisom i pri takvom seksualnom odnosu primenjujte različite položaje, te joj tokom takvog seksa možete ponuditi neka vam na straponu izvede felacio.


Kada muškarcu nije do seksa, strapon je definitivno bolje rješenje od vibratora.

Ja sam svršio, a ona nije

Mnogi parovi žive u uverenju kako je celokupnom seksualnom užitku došao kraj u trenutku kada je svršio muškarac. Činjenica je da kada muškarac doživi orgazam od njega više ne možete očekivati da će vas u roku od pet minuta ponovno početi obrađivati. Međutim, dok se neki muškarci i nakon vlastitog orgazma trude da ga dožive i njihove partnerke, dotle kod drugih, nakon ejakulacije, nestane kompletno raspoloženje za seksualne poduhvate. Naravno, možete pričekati da se u njemu ponovno probudi želja za seksom, ali bolji bi bio drugi put. Zbog čega biste svoje uspaljeno telo morali hladiti kada njegov penis možete jednostavno zameniti straponom. Neka si ga vaš partner pričvrsti na telo i zadovolji vas do kraja. Pri tome se kod upotrebe strapona nećete opterećivati mogućnošću preuranjene ejakulacije, a vi ćete iz kreveta izaći zadovoljne i zadovoljene.


Iako ste već doživjeli orgazam, svejedno se pobrinite i za svoju partnerku.

Dvostruka penetracija

Ako maštate o dvostrukoj penetraciji, a uz njega u krevetu ne želite druge muškarce, tada je strapon vrlo primereno erotsko pomagalo za ispunjavanje vaših seksualnih želja. Jer, kada će si vaš partner pričvrstiti strapon, odjednom ćete na raspolaganju imati dva penisa, smeštena jedan iznad drugoga. Ako vibrirajući deo želite upotrebiti za analne užitke , a partnerov penis za vaginalne, tada će biti najbolje ako mu se prepustite odpozadi - "s guza". Ako želite da bude obratno, udobnije će vam biti ako ćete ležati na leđima. Kako se obično u trgovinama straponi nalaze u obliku tri različita vibratora, znači da za svoju upotrebu možete odabrati onaj koji će vam biti najprivlačniji za ostvarivanje određenog seksualnog iskustva. I nemojte zaboraviti, kod upotrebe strapona ne smete zaboraviti na lubrikant.


Ne sustežite se, straponom se možete prihvatiti i njegove guze.

Ona za njega

Obradite njegovu guzu

Ako vaš partner voli da se, dok se seksate, igrate njegovim anusom i ako su njegove seksualne želje dovoljno drske i hrabre, možete ga pokušati zadovoljiti straponom. Iako mnogi muškarci želju za nadraživanjem anusa zadržavaju za sebe, neka vam ni kod takvog oblika seksualnih maštarije ne bude neugodno. Kada zaželite ispuniti obe maštarije, iskušenje je uvek ugodno i puno užitaka. Ovoga puta, drage dame, navucite strapon na svoje telo. Predlažemo vam da za takvu upotrebu erotskog pomagala izberete onaj najuži vibrator i dovoljnu količinu lubrikanta. Prvo mu guzu ovlazite i drazite prstom. To radite sasvim polagano, kako bi se njegova guza priviknula na vaš prst. Prst možete "odenuti " u kondom. Tada mu straponom počnite nadraživati guzu, polagano i nežno, a kada bude dovoljno uzbuđen možete oprezno započeti s penetracijom vibratora. Pri tome ne smete zaboraviti na njegov penis. Nadražujte ga i celo vreme brinite o tome kako bi vaš partner stalno bio uzbuđen, jer u protivnom mu se strapon neće nimalo svideti.


portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice