Muškarci vole Tengu!
Nije to zanosna plavuša raskošnih oblina, to je sprava za masturbiranje o kojoj se retko priča! Većina muškaraca razglaba o seksu ali retko kada spominju svoju veštačku vaginu. Video!

Online dućan seksi igračaka, LoveHoney, na tri Jessica Rabbit vibratora prodaje jednu mušku igračku za seks; možda žene jesu sklonije kupovini igračaka za seks, ali kao što kaže Julie Peasgood, autorka knjige The Greatest Sex Tips In The World, veštačke vagine i lutke na naduvavanje se prodaju od kada postoje ali o tome se previše ne raspravlja.

Veštačka vagina koju neki frajer drži u ladici svoje spavaće sobe jednostavno nije tema o kojoj se raspravlja u pivnici, nadodala je Julie.

Žene su puno otvorenije i spremnije za razgovor o igračkama za seks zahvaljujući ultra popularnoj seriji Seks i grad i raznim časopisima.

No, ako ne raspravljaju o njima, ne znači da ih ne koriste, a Tenga je jedna od njih.Tenga Flip Hole trenutno je jedna od najprodavanijih i najpopularnijih seksi igračaka za muškarce.

Ova sprava čudnog izgleda dizajnirana je da muškarcu pruži potpuno zadovoljstvo. Jednostavna je za upotrebu. Otvorite je, unutrašnjost nakapate lubrikantom, zatvorite i gurnete alatku unutra!portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice